NYHET | NIU sofa fra LK Hjelle!


25.01.17


NIU

Etter å ha fått servert små detaljbilder fra LK Hjelle den siste uken, var det i formiddag duket for lansering av den nye sofaen NIU under Oslo Design Fair.

NIU vil være på plass i forretningen i mai 2017


OPPDATERING: LK Hjelle mottok prisen Årets produkt for sofaen «Niu» under Designindustrikonferansen 2017.


Sofaen er tegnet av den norske designeren Hallgeir Homsvedt. Med sine mange detaljer er NIU en skjønnhet, og dens moduler og sjenerøse dybde gjør det til en sofa laget for å tilpasse og dele.

Åpne boksen

NIU er inspirert av en boks som åpner og gir deg et glimt av hva som skjuler inni. Vangene og rammen lener seg bakover, noe som gir sofaen en dynamisk karakter som er interessant fra alle vinkler. Med sine to grunnmoduler kan NIU perfekt tilpasses ulike løsninger og behov.

Make up your nest

På katalansk betyr «NIU» «reir», og det er akkurat hva Hallgeir Homstvedt ønsket å lage; en sone skjermet fra omkringliggende interiør med høye vegger, med innsiden fylt med myke puter. NIU har to grunnleggende moduler; 1,5 seter og 2 seter. Ved å tilby disse modulene med eller uten armlener, og med eller uten rygg, mulighetene er mange. Modulene kan kombineres på ulike måter og perfekt tilpasning til ulike områder eller behov - nesten som en fugl setter sammen sitt reir, bit for bit.

SE PRODUKTARK


Del på sosiale medier