Møbelgalleriet 25 år i Moss


22.01.18MØBELGALLERIET 25 ÅR I MOSS!

I Desember 1992 kjøpte vi eiendommen Kongensgt 5 på toppen av Møllebyen, med 550 m2 butikklokale og 3 leiligheter. Møllebyen var da i forfall, men ble «i tolvte time» reddet av Vidar Salbuvik og kommunen i fellesskap, og er blitt et aktivt og attraktivt område.

MØBELGALLERIET åpnet i Moss 6. FEBRUAR 1993! (og i Kristiansand høsten 1997)

Vi hadde 20 gode år i Kongensgt, og med kunder fra hele Østfold og Follo, ble det god omsetning av møbler med god design og høy kvalitet. Men det ble problemer med trafikk og logistikk i sentrum, og når Kongensgt i tillegg ble busstrase ble varetransport umulig. Da vi flyttet Slettvollbutikken fra Sarpsborg til Kremmerhuset på Høyda, sikret vi oss samtidig tilstøtende lokale for Møbelgalleriet. Det ble en annen verden med enkel varehåndtering og enkel adkomst fra byen og E6. Både Slettvoll og Møbelgalleriet hadde god tilstrømning av kunder, og for Møbelgalleriet var det spesielt hyggelig å gå inn i jubileumsåret med 30% økning og en historisk omsetningsrekord!

I ny butikk er vareutvalget enda mer spisset og retter seg mot kunder som ønsker god design, høy kvalitet og gode varige kvalitetsmøbler. Disse kundene er også samfunns beviste og liker at møblene er produsert i Norge og Norden i stedet for masseprodusert i lavkostland. De ser også miljøgevinsten i å kjøpe ting som varer i stedet for billig «kjøp og kast»

25 år er lang tid i vår verden av nye handelsformer og handlemønster. Men historien går enda lenger tilbake, faktisk til 1859. Min yngste sønn Håkon Andreas er på morssiden 6. generasjon møbelhandler i direkte linje etter Andreas Sæther, som fikk borgerbrev i Halden 3.februar 1859 og etablerte møbelverksted og møbelbutikk.

Tradisjoner fra fortiden, tilpasset nåtiden og med tro på fremtiden!

La det være overskriften på hvordan vi nå tenker: Vi tror at den kvalitets beviste og miljø beviste andel blant forbrukerne vil øke, og vi vil målrettet prioritere vareutvalget i henhold til det.

Moss og høyda er Østfolds beste handelsområde, tett på sentrum, enkel adkomst fra E6 og kunder fra hele Østfold og Akershus. Møbelgalleriet har avtaler med de beste leverandørene og vi ser optimistisk på den videre utvikling I Moss. Vi ser også for oss at våre møbler egner seg godt til bedriftsmarkedet, og kan bli et nytt satsingsområde.

Vi vurderer også netthandel på en del enkle produkter fra vårt vareutvalg, men en sofa eller stol bør prøves.

Til slutt vil vi takke de hyggelige kundene våre! Vennlige og kvalitetsbevisste. Vi takker også for tilliten vi får rundt å rådføre dere omkring utviklingen av deres hjem. Vi håper dere merker at vi tar dere på alvor, at vi er faglig engasjerte og jobber for det beste resultatet for deg.

Del på sosiale medier