Kortreist uke! (avluttet)


15.11.19

Kortreist Uke - fokus på helnorske møbler

KAMPANJEN ER NÅ AVSLUTTET. Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatering om lignende kampanjer.

Vi retter fokus på de miljømessige fordelene ved å handle norskproduserte møbler. Kvalitetsmøbler av beste håndverksmessige kvalitet som er laget for å vare, samt designet for å bli stående som ikoner og overleve midlertidige, hastige trender.

Denne uken gir vi 10% på hele kolleksjonen til de norske produsentene LK Hjelle, Tonning & Stryn, Fjordfiesta, Vatne, Vad og Sitwell.

Nedenfor vil du kunne lese mer om aktuelle møbler og eventer tilknyttet Kortreist Uke.


NYHET fra LK HJELLE

FRÍ er den nye sofaen fra LK Hjelle og ble lansert under Designers Saturday høsten 2019. Den er designet av Jonas R. Stokke og leveres i 2 lengder, i hud og et stort utvalg tekstiler.

Vi har den nå utstilt i begge butikker!

10 % RABATT PÅ HELE KOLLEKSJONEN UNDER KORTREIST UKE!

Les mer om Frí

BESØK FRA LK HJELLE TIL MOSS

I forbindelse med Kortreist uke og ikke minst lanseringen av sofaen Frí får vi besøk av Hilde Renate Rydhagen. Hun vil stå til disposisjon lørdag den 23.november og tar gjerne en prat om produktkatalogen til LK Hjelle.

Ta gjerne med tanker, plantegninger og bilder for en uforpliktende prat!


NY UTSTILLING

Bjelke langbord og Vang stol er tegnet av Andreas Engesvik for Tonning & Stryn. Et tradisjoninspirert bord i heltre eik med moderne linjer og detaljer. Leveres i flere størrelser og farger.

10 % RABATT PÅ HELE KOLLEKSJONEN UNDER KORTREIST UKE!

Les mer om Bjelke

NY UTSTILLING

Falcon ble tegnet av Sigurd Ressel i 1971. Stor var gleden når vi fikk høre at Vatne Møbler hadde gjennopptatt produksjonen av denne klassikeren. Leveres med høy og lav rygg og med krakk om ønskelig. Nå utstilt i Moss!

10 % RABATT PÅ HELE KOLLEKSJONEN UNDER KORTREIST UKE!

Mer om Falcon

FJORDFIESTA

Scandia-serien startet som et student-prosjekt da Hans Brattrud studerte ved Statens Håndverk- og Kunstindustriskole i Oslo i 1957. Med sin revolusjonerende form ble den også en av Norges viktigste designklassikere.

Scandia er kun én av mange designklassikere fra Fjordfiesta.

10 % RABATT PÅ HELE KOLLEKSJONEN UNDER KORTREIST UKE!

SE MER FRA FJORDFIESTA

Contura recliner fra VAD

Opplev nærmest vektløshet i den mest komfortable og funksjonelle hvilestolen på markedet. Denne flotte Zero Gravity-stolen følger behagelig kroppens bevegelser, og kan låses i alle ønskede posisjoner. Når Contura er helt tilbakestilt, er vekten av kroppen jevnt fordelt, og reduserer dermed belastningen på leddene og musklene. I denne posisjonen får du en optimal avspenning med føttene over hjertet, slik at kroppen din virkelig kan nyte en vektløs følelse.

10 % RABATT UNDER KORTREIST UKE!


Sitwell

Kort(!) og greit siterer vi mottagelsen fra Sitwell når vi spurte om de ville være med på konseptet "Kortreist uke":


"Hei!
Så hyggelig med et sånt fokus Del på sosiale medier