Oslo Design Fair 2016


06.09.16

Møbelgalleriet besøkte Oslo Design Fair 2016

- Mye vakkert og mye krimskrams!

Tema for årets messe var Togetherness. Du kan lese om temaet til katalogen til ODF.

Vi blir stolte av å se at produsentene våre er blant de som står på øverste hylle i alt virvaret. De var også godt representert i det utvidede feltet av messeområdet!

Tonning & Stryn hadde laget en flott stand i samarbeid med Norske Kunsthåndverkere; den premierte sofaen Linde, stolene Vang og Ursa - samt spisebordene Bjelke, Gol - alt tegnet av Andreas Engesvik. I tillegg så vi bord-serien Rang designet av StokkeAustad, krakken Frikk, tegnet av Erik Wester og skap fra overnevnte serie Gol. Vakkert.

Fjordfiesta flottet seg også der de bragte til torgs nye barstol-varianter av den fantastiske Scandia-stolen - og de stilte ut prototyper på kommende produksjoner av et par grenseløst fine klassikere...bildene under får være informasjon nok foreløpig :)

Det var også svært givende å høre Andreas Engesvik's forelesning Hva skal jeg kjøpe? - om etikk og konsum, og vi sitter igjen med mange tanker rundt problemstillinger omkring miljø og fikk frisket opp ubestridelige argumenter rundt å selge kvalitet i alle ledd. Dagny Thurmann-Moe holdt forelesningen Sosiale farger og sesongens mest spennende tendenser; akkopagnert av interessante bildeeksempler og kryssreferanser mellom samtidig og eldre fashion, foto, kunst og interiør. Begge foreleserne snakket saklig, ryddig og viste dyp interesse for - og kunnskap om temaene de snakket om.

God fornøyelse!

Tonning & Stryn | Foto: © MAGPIE

Tonning & Stryn | Foto: © MAGPIE

Fjordfiesta | Foto:© MAGPIE


Fjordfiesta | Foto:© MAGPIE

Dagny Thurmann-Moe | Foto:© MAGPIE


Andreas Engesvik | Foto:© MAGPIE


Foto:© MAGPIE


OM OSLO DESIGN FAIR

Oslo Design Fair (tidligere Gave- og interiørmessen) er Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design- og interiørbransjen. Messen har vært under utvikling den siste tiden og ble i januar 2016 for første gang arrangert under nytt navn og ny visuell identitet. Med en spisset norsk profil har Oslo Design Fair som ambisjon om å skape en messe av internasjonal kvalitet og være en arena for inspirasjon, handel og norsk skaperkraft.

(teksten er hentet fra www.oslodesignfair.com)

Del på sosiale medier